* * RASK LEVERING * * FRAKT Kr. 120 * * GRATIS FRAKT VED KJØP OVER Kr. 1200 * *

Helt uimotståelige og deilige limonader!

 

Nå når sommeren er her og vi ønsker oss noe friskt å drikke er limonader tingen! Friskt er det, og sprudlende kan du også lage den. Deilig søtt og syrlig samtidig. 

De kan med fordel brukes som smaks settere i velkjente og populære drinker og cocktails. Eller de kan blandes med farris/vann til forfriskende rene limonader. De er også utrolig lekre å se på der de står på sommerbordet! 

Her er noen forskjellige smaker du kan velge i: 

SØT OG BITTER SPRITZSIRUP med Appelsinsmak. Bland den konsentrerte sirup med vann til en leskende limonade eller lag den klassiske "spritz" coctail. Man blander sirupen med musserende hvitvin, isbiter og en skive appelsin.

SØT OG FRUKTIG GRENADINESIRUP med smak av granateple og røde bær. Bland den konsentrerte sirupen med vann til en lemonade, eller bruk den i drinker, cocktails eller musserende vin som en lekker søt smaksgiver. 

HERLIG MOJITOSIRUP med mynte- og limesmak. Bland den konsentrerete sirup med vann til en leskende lemonade, eller lag den populære mojito cocktail, hvor man blander sirupen kun med rom og knust is. Flere oppskrifter på Mojito kan du lese om i tidligere blogg-innlegg på siden vår. 

Her kjøper du disse deilige siruper


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published