* * RASK LEVERING * * FRAKT Kr. 120 * * GRATIS FRAKT VED KJØP OVER Kr. 1200 * *

VELKOMMEN til vår nye web-shop! :)

Det er ikke helt uten en liten ekstra skjelving i magen,
at vi idag går over fra fysisk butikk til web-shop!

Det har vært en utrolig flott tid disse tre årene vi har hatt butikken i Sandefjord, men nå er altså eventyret slutt og vi er altså klare for et liv i cyberspace og håper at dere også vil ha glede av å fortsatt kunne handle hos oss, mens dere enten er på farta eller hjemme i godstolen. :)

Vi er åpne for tilbakemeldinger  -  husk dette kan bli en bratt lærekurve for oss, og vi har helt sikkert mye igjen å lære - så deres konstruktive tilbakemeldinger mottas med takk. :)

Vi vil bruke bloggen til å blant annet legge ut gode oppskrifter + tanker for sesongen eller produktomtaler. I tillegg vil vi også fremover invitere dere til kundearrangementer enten i vårt hjem eller i andre lokaler.

Nyhetsbrevet, som du kan melde deg på nederst på første siden på webshop'en vil fungere som et tilbudsbrev med ekstra gode tilbud, så vi anbefaler deg å registrere deg der. Vi skal ikke fylle opp innboksen din med masse mailer, ei heller gi din mailadresse videre til andre. :) Vi tenker bare at vi gjøre litt ekstra krus på de som er trofaste følgere. :)

Følg med oss fremover - både på FaceBook, på denne nye bloggen og i den nye nettbutikken - vi håper kan klare å lage noe dere alle vil like!

Gode hilsener fra Marit&Geir   .... Herr&Fru Jørgensen  :)

Takk for all hygge, støtte og gode vennskap! It has been a pleasure!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published