Personvernpolicy

Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte.

Personvernpolicy
Våre brukeres tillit er veldig viktig for oss, og Herr&Fru Jørgensen er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern. I vår personvernpolicy forklarer vi hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Det kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer,e-postadresse, IP-adresse eller fødselsnummer. Opplysninger om dine atferdsmønstre er også regnet som personopplysninger.

Behandlingsansvar
"Behandlingsansvarlig" er betegnelsen på den som primært har ansvar og plikter etter personopplysningsloven. Herr&Fru Jørgensen AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester og produkter og personopplysninger vi samler inn og bearbeider.

Hva slags informasjon lagres, og hva brukes den til?
Vi lagrer informasjon for flere formål. Dels lagrer vi informasjon for at du skal kunne bruke våre tjenester og produkter. Noen av våre ulike tjenester og produkter krever at våre brukere registrerer informasjon om seg selv. Dette er data som lagres i interne databaser og brukes kun til å yte kundeservice og administrere kundeforholdet. Enhver bruker står fritt til å be om at registrerte opplysninger fjernes fra våre databaser. Det gjør du enkelt ved å sende oss en mail om sletting.

Formålet med lagringen av informasjon er:
Å gjøre det mulig for systemet å kjenne igjen brukerne våre, for å kunne tilpasse tjenestene

Automatisk beregne og presentere tilbakemeldinger og egen historikk til deg basert på dine registrerte data

Gjøre det mulig for deg å evt. kunne gjennomføre et nettkurs ved å lagre dialogen mellom deg og din kursleder

Gjøre det lettere for deg å navigere på tjenestene våre

Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan disse brukes

Beregne og rapportere brukerantall og trafikk

 

Bruk av analyseverktøy, informasjonskapsler og annen teknologi
Vi jobber kontinuerlig med brukeropplevelsen på våre nettsider. Derfor samler vi forskjellige typer informasjon fra våre brukere, slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet. Eksempler på slik informasjon er hvilke sider som besøkes, når på døgnet besøket ble gjort og hvilken nettleser som ble brukt. Vi bruker også ulike former for teknologi for å gjenkjenne deg som bruker og for å analysere data om brukerne våre. Teknologien brukes dels fordi det er nødvendig for at tjenester skal fungere, dels for at det skal være lettere for deg å bruke tjenesten og dels for at vi skal kunne gjennomføre analyser som gjør oss i stand til å videreutvikle tjenestene våre. Ved å bruke våre tjenester samtykker du til at vi kan benytte slike verktøy, med mindre du deaktiverer verktøyene eksempelvis ved å endre innstillinger for informasjonskapsler i nettleseren din eller deaktiverer et tredjepartsverktøy ved å klikke på en avmeldingslenke.

Hva er informasjonskapsler?

Cookies, eller informasjonskapsler, er en liten tekstfil som lagres på din PC/mobiltelefon/nettbrett og som hjelper oss å gjøre ditt besøk på våre nettsteder mer meningsfylt og positivt for deg. Informasjonskapslene kan eksempelvis inneholde brukerinnstillinger og informasjon om hvordan du har surfet på og brukt våre nettsider og hvilken nettleser du bruker. Det er ikke mulig å handle i Herr&Fru Jørgensens nettbutikk uten at cookies er i bruk.

Herr&Fru Jørgensen AS vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere personopplysninger om deg på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Internettanalyse og statistikk
Informasjonskapslene krypterer informasjon om våre brukere. De beskytter medlemmenes personopplysninger og holder dem skjult for eventuelle tredjepartselskaper vi bruker til internettanalyse. De samler inn generell informasjon om brukeratferden til brukeren.

Handel
Informasjonskapslene brukes til å autentisere brukere, bekrefte at de er pålogget (når de logger inn) på nettstedet. Noen av dem inneholder opplysninger om status for profilene og handlekurvene og bekrefter at økten (besøket) til brukeren fremdeles kjører. De gjenkjenner brukerne når de logger inn på nettstedet og brukes til integrasjon mot den eksterne betalingsløsningen.